انگلستان
 

1.اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار ( امضا شده ) و پاسپورت قدیم

2. 2 قطعه عکس ( الگوی عکس طبق صفحه 3 انجام شود )

3. اصل شناسنامه با ترجمه

4. پرینت بانکی (6 یا 3 ماه آخر)به زبان انگلیسی - موجودی 45/000/000تومان با مهر بانک

5.اصل سند ملکی با ترجمه رسمی مهر دادگستری

6. درصورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ایشان کسب میشود+سند ازدواج

7.در صورت سفر کودک موافقتنامه محضری از سرپرست کودک لازم است

8. مدارک شغلی : 

**پزشکان: پروانه مطب + کارت نظام پزشکی یا دانشنامه تحصیلی (ترجمه)

**وکلا : پروانه وکالت(ترجمه)

**مشاغل آزاد : پروانه کسب یا روزنامه رسمی شرکت (ترجمه با مهر دادگستری)+کارت بازرگانی(ترجمه)+دفترچه بیمه(ترجمه)+گواهی شغلی(ترجمه)

**مشاغل دولتی :حکم کارگزینی یا فیش حقوقی 3ماهه(ترجمه)+گواهی اشتغال به کار(ترجمه)+دفترچه بیمه(ترجمه)

**بازنشسته ها : حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی (ترجمه)

**دانش آموزان و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه)

توجه : مبلغ صندوق سفارت و بیمه مسافرتی بر عهده مسافر است

**اخذ ویزای دولتی فقط در صورت داشتن ویزای توریستی قبلی امکان پذیر است**

نظرات
CAPTCHA

$(this).corner("10px");


نشانی: ایران، تهران، میدان ولیعصر(عج) - ابتدای بلوار کشاورز - شماره 31

        تلفن:  510 43 9821+

                 10 94 90 88 9821+

                 48 08 90 88 9821+

درباره بهشاد

فروش پایان معامله نیست ، آغـــاز یک تعهـــــــد است

اجرا کننده تــــور های عتبـــات عالیـــات

چارتر پرواز های داخلــی تهــــران به مشهــــد و اهــــــــواز

چارتر پرواز های خارجی نجف ، بغداد ، استانبــول ، بصره

با ایــــــــــــــــــــرلاین های خـــــــــــــــــــارجی و ایـــــــــــــرانی